От отдавна не съм кометирал:
Сега ще разгледам всичко ново и ще се изкажа.
~*Geri_love*~, аватарите от „Хороскоп” са сладки, само първия е малко скучен и несполучлив. Аватарите от „Гасна по теб” не са нищо особено, но, обяснимо, много ме радват, дори сега съм си с тях. Тези от „Tитаник” са с малко лошо качество, но и сред тях има добри. С аватарите от „Както преди” и „Губя те бавно” направо си учулича 100тачката!

Невероятни са! От “Una pasion” също са мноого яки, но подписа от същия клип не ми харесва. Затова пък другите два са много cool, дори обмислям да си сложа скоро подписа от „Гасна по теб”.

На Камелия подписа е елементарен, но на Гергана и Мария са сполучливи. Другите два на Камелия също не ми харесват, от онвия клип за съжаление също ми се струват тъпи.
Подписа на Райна и Коцето,
Рали, никак не е лош.
SsSladuranata, първите два подписа на Гергана от втората страница са страхотни, но надолу си се поизложила. Повечето авчета от “Una pasion” са готини, а най-долните няколко са направо разтърсващи.

Следващите подписи са ми някак безразлични, може би им трябва повече цвят. От трите следващи графики на Гергана най-много ми харесва втората, но и другите две не са много зле. Подписите от първи май са пълни противоположности. На Гергана е суперски, ама на Камелия е....

И последните ти неща също са хубави.
Ели(
gerganafenka), подписа на Джей Ло е много смешен, ама на Рияна е страхотен. Опитите ти за аватари наистина са жалки, ама дерзай!
Shalimar_, всичките подписи на Гергана са наистина много хубави! На Глория, Анелия и Райна също мнооооого ме радват, само на мария не е много хубав, ама сред толкова страхотни какво е един?
*Sunshine*, иконките от първия пост не са лоши, ама някак не ми харесват много. Подписа и гримировката на
десислава не ми харесват, гримировките на
гергана и Ивана са добри, ама Рейчъл си я окипазила.

От комплекчетата само първото не ми харесва, а на Ева е много sexy. Следващите подписи никак не са лоши, а иконките на Анелия много ми харесват. Този подпис на Гери от последния й клип не ми харесва, обаче X-Tina са хубави. Иконките на Фърги са мноооооооооооого мощни

Комплектите на
гергана са ОК, ама много такива едни изчистени. Емблемките ми харесват. Иконките всичките са много хубави, всичките – и в гората, и бонбоните, и черно-белите, абе всичките са ЯКИ. Подписите от “Una pasion” не ми харесват, не знам защо.