-->

Pages: (8) [1] 2 3 ... Last »  ( Go to first unread post ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Мнения за творенията
ted0
Posted: April 24, 2007 08:28 pm
Quote Post

Герганов(а) до мозъка на костите си!

Group: Герганови
Member No.: 121

Старата тема беше изтрита от мен по невнимание.Съжалявам много,защото наистина имаше доста мнения и предистория,цели 16 страници...

Ами честита ви нова ohmy.gif biggrin.gif
В тази тема предполагам знаете,че се коментират графиките на потребителите,които имат тема в подфорум "Творчество"
PMEmail Poster
gerganafen
Posted: April 24, 2007 09:04 pm
Quote Post

OUTRAGEOUS

Member No.: 106

SsSlasuranke, графиките ти са невероятни! freefun/klap.gif
Новите три също ме радват супер много! smile.gif

--------------------
user posted image
PMEmail Poster AOL
fen na gergana
  Posted: April 24, 2007 10:46 pm
Quote Post

САМО ЦСКА

Member No.: 150

И мене ме кефят

--------------------
user posted image

user posted image
PMEmail PosterUsers Website
ted0
Posted: April 25, 2007 08:44 am
Quote Post

Герганов(а) до мозъка на костите си!

Member No.: 121

И3теглих си микса на Гергана,който Nicole е направила,ама нещ0 не съм д0в0лен.Къде са "Последна вечер","Сладката страна на нещата" и "Губя те бавно"?
От п0следните две има мел0диите сам0,а 0т п0следната Гергана ка3ва сам0 "За тебе плаках" и т0ва е.Ина4е на няк0и места беше д0бре смесванет0.Например м/у "Някой ден може би" и "Сини очи"
PMEmail Poster
*Sunshine*
Posted: April 30, 2007 08:50 pm
Quote Post

ViC7oRy 5hall b3 m1ne! :))

Member No.: 129

Жалко за темичката. sad.gif

Най-много ме кефят графиките на Бонбонката и Shalimar_. wub.gif Продължавайте така, мацки! freefun/flip.gif Рали, прави иконки, че сега са на мода. cool.gif Знам, че от твойте ръчички ще излязат суперяки. smile.gif

--------------------
user posted image
GrApHiCs By whisper. Thanx, deary! :* Loff ya! {}
gerganafen
Posted: April 30, 2007 09:15 pm
Quote Post

OUTRAGEOUS

Ники, чух най-после мегамикса на гергана и не съм особено очарован. На повечето места е много кофти свързано, но пък има и точни попадения. wink.gif
Ако това са ти първите миксове е добър wink.gif

--------------------
user posted image
PMEmail Poster AOL
gerganafenka
Posted: April 30, 2007 09:39 pm
Quote Post

déjà vu
Group Icon

Group: Moderators
Member No.: 555

аз прото няма какво да кажа wub.gif тук сте най-добрите графьори wub.gif

--------------------
user posted image
user posted image LISTEN THE MUSIC BECAUSE THE MUSIC IS THE TRUTH user posted image
PMEmail PosterUsers Website MSN
fen na gergana
  Posted: May 04, 2007 06:59 pm
Quote Post

САМО ЦСКА

Новото авче на gerganafenka е точно като за мене freefun/050.gif freefun/050.gif freefun/klap.gif

--------------------
user posted image

user posted image
Miss_Sunshine
Posted: May 05, 2007 04:24 pm
Quote Post

Без теб не мога...
Group Icon

Member No.: 183

Shalimar_ невероятни неща имаш wub.gif freefun/klap.gif

--------------------
user posted image
user posted image
PMEmail Poster
fen na gergana
  Posted: May 05, 2007 05:26 pm
Quote Post

САМО ЦСКА

QUOTE (_GeRi_Fenka_ @ May 05, 2007 04:24 pm)
Shalimar_ невероятни неща имаш wub.gif freefun/klap.gif

И аз мисля така freefun/flip.gif freefun/klap.gif

--------------------
user posted image

user posted image
gerganafen
Posted: May 05, 2007 09:36 pm
Quote Post

OUTRAGEOUS

От отдавна не съм кометирал:
Сега ще разгледам всичко ново и ще се изкажа. smile.gif

~*Geri_love*~, аватарите от „Хороскоп” са сладки, само първия е малко скучен и несполучлив. Аватарите от „Гасна по теб” не са нищо особено, но, обяснимо, много ме радват, дори сега съм си с тях. Тези от „Tитаник” са с малко лошо качество, но и сред тях има добри. С аватарите от „Както преди” и „Губя те бавно” направо си учулича 100тачката! freefun/klap.gif Невероятни са! От “Una pasion” също са мноого яки, но подписа от същия клип не ми харесва. Затова пък другите два са много cool, дори обмислям да си сложа скоро подписа от „Гасна по теб”. wub.gif На Камелия подписа е елементарен, но на Гергана и Мария са сполучливи. Другите два на Камелия също не ми харесват, от онвия клип за съжаление също ми се струват тъпи.

Подписа на Райна и Коцето, Рали, никак не е лош.

SsSladuranata, първите два подписа на Гергана от втората страница са страхотни, но надолу си се поизложила. Повечето авчета от “Una pasion” са готини, а най-долните няколко са направо разтърсващи. freefun/klap.gif Следващите подписи са ми някак безразлични, може би им трябва повече цвят. От трите следващи графики на Гергана най-много ми харесва втората, но и другите две не са много зле. Подписите от първи май са пълни противоположности. На Гергана е суперски, ама на Камелия е.... blink.gif И последните ти неща също са хубави. smile.gif

Ели(gerganafenka), подписа на Джей Ло е много смешен, ама на Рияна е страхотен. Опитите ти за аватари наистина са жалки, ама дерзай! laugh.gif smile.gif

Shalimar_, всичките подписи на Гергана са наистина много хубави! На Глория, Анелия и Райна също мнооооого ме радват, само на мария не е много хубав, ама сред толкова страхотни какво е един? smile.gif

*Sunshine*, иконките от първия пост не са лоши, ама някак не ми харесват много. Подписа и гримировката на десислава не ми харесват, гримировките на гергана и Ивана са добри, ама Рейчъл си я окипазила. freefun/050.gif От комплекчетата само първото не ми харесва, а на Ева е много sexy. Следващите подписи никак не са лоши, а иконките на Анелия много ми харесват. Този подпис на Гери от последния й клип не ми харесва, обаче X-Tina са хубави. Иконките на Фърги са мноооооооооооого мощни wub.gif Комплектите на гергана са ОК, ама много такива едни изчистени. Емблемките ми харесват. Иконките всичките са много хубави, всичките – и в гората, и бонбоните, и черно-белите, абе всичките са ЯКИ. Подписите от “Una pasion” не ми харесват, не знам защо.

--------------------
user posted image
PMEmail Poster AOL
*Sunshine*
Posted: May 06, 2007 09:54 am
Quote Post

Аз върху Ъейчъл не бях направила почти нищо, само я зачервих! laugh.gif Мерси много за изчерпателното мнение! smile.gif
Разгледах няколко темички и...

Shalimar_, иконките на Гери от страница две защо така си ги направила със син оттенък? sad.gif Иначе графиките ти са много хубавки! freefun/flip.gif

gerganafenka, нещо много не ми се нравят твоите. unsure.gif Не ми харесва, че използваш ефекти, които буквално съсипват снимката. Говоря за началните ти опити. По-новите ти подписи са много готинки.

gerganafen, доста нестандартни творения. freefun/flip.gif Имам обаче една забележка относно рисунките: ръцете и телата сякаш изглеждат "торбести". Особено ръцете, като нямат пръсти...

SsSladuranata, последните ти подписи на Гергана и Камелия са много претруфени! Особено на Камелия! На Гергана не е толкова зле... Разгледах ти темата и почти всичките ти сигнатури са едни такива, прекичени с бръшове... sad.gif Нищо лично...

--------------------
user posted image
gerganafenka
Posted: May 06, 2007 12:45 pm
Quote Post

déjà vu
Group Icon

Member No.: 555

*Sunshine*,личи си,че си добър графьор wub.gif ,но забелязах ,че имаш и малки кражби freefun/em.gif, НО КАТО ЦЯЛО ВСИчКИ СА МН ЯКИ wub.gif

--------------------
user posted image
user posted image LISTEN THE MUSIC BECAUSE THE MUSIC IS THE TRUTH user posted image
PMEmail PosterUsers Website MSN
fen na gergana
  Posted: May 06, 2007 05:00 pm
Quote Post

САМО ЦСКА

QUOTE (gerganafenka @ May 06, 2007 12:45 pm)
*Sunshine*,личи си,че си добър графьор wub.gif ,но забелязах ,че имаш и малки кражби freefun/em.gif, НО КАТО ЦЯЛО ВСИчКИ СА МН ЯКИ wub.gif

Последните ти аватарчета са много яки

--------------------
user posted image

user posted image
*Sunshine*
Posted: May 06, 2007 05:24 pm
Quote Post

QUOTE (fen na gergana @ May 06, 2007 05:00 pm)
QUOTE (gerganafenka @ May 06, 2007 12:45 pm)
*Sunshine*,личи си,че си добър графьор wub.gif ,но забелязах ,че имаш и малки кражби freefun/em.gif, НО КАТО ЦЯЛО ВСИчКИ СА МН ЯКИ  wub.gif

Последните ти аватарчета са много яки

Моите, или неините? smile.gif
Мерси много, gerganafenka! :huglove:

--------------------
user posted image
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Topic Options Pages: (8) [1] 2 3 ... Last » Reply to this topicStart new topicStart Poll