Фенски въпросник
| Бонбонената фея |
|

Let's find a beautiful place to get lost

Group: Admin
Member No.: 1

|
Любима песен? Любим дует? Любим албум? Любим клип? Любима снимка? Любимо предаване,в което е взела участие? Любим концерт, в който е взела участие? Три думи ,с които я описвате?
Задавам въпросите с тенденция те да се увеличават Айде чакам отговори
--------------------
|
|
|
| *LoVeGeRy* |
|

Герганов(а) до мозъка на костите си!

Group: Герганови
Member No.: 88

|
| QUOTE (Bonbonenata @ Dec 25 2005, 09:07 PM) | Любима песен? Любим дует? Любим албум? Любим клип? Любима снимка? Любимо предаване,в което е взела участие? Любим концерт, в който е взела участие? Три думи ,с които я описвате?
Задавам въпросите с тенденция те да се увеличават Айде чакам отговори |
1.Някой ден, може би 2.За теб, любов 3.сини очи 4.Боли 5.Всички 6.Фолкмаратон 7.Планета Прима 8.елегантна, суперска, готина еее повече от 3 и най-вече богиня
--------------------
 Гергана, Емилия, Камелия, Райна и Ивана, Глория и Анелка са №1!!!ForEvEr!!!
|
|
|
| ·٠•PocuTy•٠· |
|

Първи стъпки

Member No.: 94

|
Любима песен? - Боли Любим дует? - На Гери с Ани - За теб л бов Любим албум? - Сини очи Любим клип? - Последна вечер Любима снимка? - Ето тази -  Любимо предаване,в което е взела участие? - Фолк Маратон Любим концерт, в който е взела участие? - Турнето "Планета Прима" 2005 Три думи ,с които я описвате? - Сладка,мила и красива!
--------------------
|
|
|
| Moksi |
|
Наш човек

Member No.: 95

|
Любима песен?-Вси4ки са много , много готини Любим дует?-ми с Анелия Любим албум?-Сини о4и Любим клип?-Някой ден може би Любима снимка?-тези от новия и албум Любимо предаване,в което е взела участие?-фолкмаратон Любим концерт, в който е взела участие?-планета прима 2004 Три думи ,с които я описвате?-златна,сребърна,бронзова
--------------------
|
|
|
| Buffy |
|

Модератор

Member No.: 103

|
Любима песен?-Изгубен свят, Жадно ме испивай, До утре и Губя те бавно Любим дует?-с Анелка ,,За теб любов" Любим албум?-,,Сини очи" Любим клип?-,,Гасна по теб" Любима снимка?-сложила съм я отдолу Любимо предаване,в което е взела участие?-Фолкмаратон Любим концерт, в който е взела участие?-Планета Прима Три думи ,с които я описвате?-Сексапил, Глас и Богиня тук
--------------------
|
|
|
| stoqn |
|
Първи стъпки

Member No.: 108

|
Любима песен?-"Последна вечер" Любим дует?- ........... Любим албум?-,"Сини очи" Любим клип?-"Последна вечер" Любима снимка?-all Любимо предаване,в което е взела участие?-Фолкмаратон Любим концерт, в който е взела участие?-Планета Прима 2005 Три думи ,с които я описвате?-КРАЛИЦА,мечта за всеки мъж,глас
|
|
|
| blue_girl |
|

Посетител

Member No.: 127

|
Любима песен?"Губя те бавно","Боли","Някой ден,може би","Последна вечер","Сини очи"....... Любим дует?"За теб ,любов"-с Анелия Любим албум?"Сини очи" Любим клип?"Последна вечер","Някой ден,може би"..... Любима снимка?Всички Любимо предаване,в което е взела участие?Всички Любим концерт, в който е взела участие?Планета Прима Три думи ,с които я описвате?Красива,умна,добра
--------------------
Гери е страхотна!
|
|
|
| Бонбонената фея |
|

Let's find a beautiful place to get lost

Group: Admin
Member No.: 1

|
Любима песен? - "Губя те бавно", "Няма да моля", "Без теб не мога", "Измама", "Искам само любовта ти", "До утре", "Танцувай с мен", "Сини очи" (ремикс)... Дайте да се поспра! Любим дует? - Тя има само един - "За теб, любов" Любим албум? - "Губя те бавно" ... и "Сини очи" Любим клип? - "Някой ден, може би" Любима снимка? - Оо... В папка "Визия" съм ги постнала. Любимо предаване,в което е взела участие? - Второто участие във "Фолкмаратон" Любим концерт, в който е взела участие? - "Три години тв. "Планета" Три думи ,с които я описвате? - красива, талантлива и любима
--------------------
|
|
|
| gerganafen |
|

OUTRAGEOUS

Member No.: 106

|
Това е от мен!
Любима песен? Гасна по теб(2004) +До утре(едит: юли 2007) Любим дует? То има само един - с Анелия +Може би точно ти ми харесва много повече. (едит: юли 2007) Любим албум? И четирите,не мога да кажа само един! Любим клип? Гасна по теб и Някой ден, може би, както и Последна вечер и Както преди...има и още... +Най-любими са ми Гасна по теб, Последна вечер и Карма. (едит: юли 2007) Любима снимка? Ооо.....Доста са. Качил съм ги в една тема в папка "Визия". Любимо предаване,в което е взела участие? Фолкмаратон и Файв старс.. +и още доста... абе в повечето предавания, в които е имало дълго интервю ми е харесвала. (едит: юли 2007) Любим концерт, в който е взела участие? Планета Прима 2005 - бях ВИП гост! +Определено петият РД на Планета.... (едит: юли 2007) Три думи, с които я описвате? Красива,готина,суперска! +Красива, страхотна, невероятна (едит: юли 2007)
Last edit: юли 2007
--------------------
|
|
|
| Summer_f |
|
Първи стъпки

Member No.: 138

|
Това е форум на Гергана, за бога! Неща само на Гергана!
|
|
|
| Bad_Boy |
|

Герганов(а) до мозъка на костите си!

Member No.: 137

|
| QUOTE (Baby's Gery @ Jan 9 2006, 09:26 PM) | | QUOTE (Summer_f @ Jan 5 2006, 06:29 PM) | Любима песен? - Това ми е специалноста[color/] [color=pink]Любим дует? - Ти си ми всичко ( с константин) Любим албум? - Сини очи Любим клип? - Това ми е специалноста Любима снимка? - Всички Любимо предаване,в което е взела участие?- Фолкмаратон Любим концерт, в който е взела участие? - Планета Прима 2005 Три думи ,с които я описвате? Красива , умна и пее като славей
|
Не трябвали само на Геринка
|
абсолютно!!! А сега по темата...: Любима песен-"Последна вечер" Любим дует-с Анелия "За теб любов"(за друг е не съм чувал) Любим албум-"Сини очи" Любим клип-"Губя те бавно" Любима снимка-в подписа ми Любимо предаване,в което е взела участие-Фолкмаратон Любим концерт, в който е взела участие-Планета Прима Три думи ,с които я описвате-Просто THE BEST
--------------------
Mного обичам Гери!!!
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|